Offshore on Suomen ensimmäinen surfshop, lainelautakauppa vuodesta 1997. Surffauksessa olemme keskittynyt vain suomisurffiin ja siihen sopiviin lainelautoihin ja tiettyihin tarvikkeisiin kuten leasheihin ja vahoihin. Märkäpukuja yms valikoimissamme ei ole. Offshore kuuluu espanjalaiseen Pukas familyyn. Pukaksen lautatehtaalla valmistettaan lisäksi Indio ja All Merrick, Channel Island sekä Lost lautoja.

Offshoren mallistosta löytyy uunituoreina heti toimitukseen seuraavat mallit Tampereelta. Yleensä Performance sarjan lautatilauksessa menee noin 2-3kk.  Sheipperinä mallistossa on Axel Lorentz, jonka kynästä on tullut mm kaikkien aikojen myydyin ja menestynein Pukas lauta Sixtyniner. Orginal Sixtynineristä Axel on tehnyt päivitetyn mallin, jossa on leveämpi perä ja loivempi rokkeri sekä optio quadille. Malli on nimeltään 69er step down. Lauta soveltuu näillä muutoksilla paremmin pienille ja voimattomille aalloille ja on Axelin suosittelemana helppo lauta myös suomisurffaukseen.

Toinen malli on La Loca, joka on todella nopea ja kääntyvä lauta. La Locakaan ei tarvitse isoa aaltoa alkaakseen toimimaan. Suomisurf videoidemme perusteella Axel suositteli veden roiskuttamiseen La Loca mallia, jota itsekin odotan innolla. La Locassa myös quad optio trifinin lisänä. Pukaksen La Loca mallin sheippi on aloittanut uuden trendin, jota mukailee moni muukin lautavalmistaja. Perä on tavallista leveämpi, reilit ovat pitävät ja keskeltä lautaa lähtee iso syvä tailia kohden rajusti syvenevä channeli, joka muuttuu lopussa v shapeksi. Lauta on monen ammattilaisen vapaa-ajan lautavalinta erityisesti vaihtelevaan pienestä keskisuureen keliin.

Surf Garage

Offshore surf garage, vuokraa lainelautoja Porissa ja sieltä saat esim coldwater vahaa akuuttiin tarpeeseen (loppu toistaiseksi). Valikoimistamme löytyvät Indio by PUKAS vuokralautamallisto 5´10-8´ sekä alla oleva listaus. Toimitamme laudan esimerkiksi Pumpparille. Lautaa vuokratessa on hyvä olla oma leash (mikäli ei ole niin laudoissamme on) sekä oma märkäpuku. Varaa lautasi ajoissa sillä kelin ollessa päällä  olemme todennäköisesti vedessä. Vuokrattavien lautojen lista löytyy artikkelin lopusta kuva/videolinkkeineen. Flättipäiviksi löytyy hauskanpitoon vuokralle Skate longboardeja ja surffin harjoittamiseen Surfskateja. Opastamme samalla parhaille Porin skatelonkkarispoteille ja hienoimmille Fatbike reiteille Yyterin alueella. SUP surf lautaa voi vuokrata Porissa ja SUP järvimelontaan löytyy myös Tampereelta. 040 587 2958

Surfskatejen ja -lonkkareiden sekä tarvikkeiden että suojientoimitus onnistuu myös Poriin surfgarageen etukäteen sovittuna. Paikanpäältä voi näin ostaa skate surffeja heti toimitukseen. Mikäli aftersurf/skate kiinnostaa niin alueelle saa tulla grillailemaan ja läpisemään surffista, omat makkarat ja hyvä mieli messiin sekä soittoa etukäteen 040 587 2958. Poreamme meni rikki, joten 2018 sitä ei enään ole.