Offshore on Suomen ensimmäinen surfshop, lainelautakauppa vuodesta 1997. Surffauksessa olemme keskittynyt vain suomisurffiin ja siihen sopiviin lainelautoihin ja tiettyihin tarvikkeisiin kuten leasheihin ja surffivahoihin. 25v suomisurf kokemuksen perusteella osaamme sanoa minkälainen lauta toimii suomisurffissa ja minkälainen lauta on sinulle paras.

Lautavalikoima kuvauksineen ja hintoineen löytyy klikkaamalla tästä

2023 trendinä on lyhyet (6´2-6´6) performance grovelerit joissa on performacelaudan sheippi lisätyllä volyymilla (40ltr+) sekä pidemmät kovat laudat joissa loiva entryrocker. Tällaisia lautoja on midlenght ja minilong sekä ihan longboard luokassa. Softboardien suosio on laskussa jyrkästi sillä vastaavalla kovalla laudalla saa aallon helpommin ja kevyemmin.

Leasheja löytyy Channel Islands, FCS sekä ROAM ja Koalition merkeiltä. Surffivahoissa olemme siirtyneet täysin ekologisiin ja parhaaksi kokemiimme tuotteisiin kuten Greenfix, BubbleGum sekä Rob Machado surfwaxiin. Kaikki edellämainitut paakkuuntuu eikä suttaa ja ovat erittäin pitävää. Vahoja on icecold, cold ja cool/warm vedenlämmöille.

Olemme myös suomen Futures evämerkin Suomen edustaja, ajoittain valikoimassamme on myös Koalition, ROAM ja FCS sekä Captain Fin merkkien eviä. Valikoima vaihtelee kokoajan joten kannattaa soittaa mikäli kaipaat tiettyä evää.

Valikoimissamme on DaKine ja Manera märkäpuvut. Märkäpuvun ostajan oppaaseen pääset tästä.

Pori Surf Garage

Offshore surf garage, vuokraa lainelautoja Porissa ja sieltä saat esim coldwater vahaa akuuttiin tarpeeseen. Varaa lautasi ajoissa sillä kelin ollessa päällä  olemme todennäköisesti vedessä 040 587 2958 Muutama vuokralauta on aina silloin tällöin Pirkanmaallakin.

Advertisement