Offshore on Suomen ensimmäinen surfshop, lainelautakauppa vuodesta 1997. Surffauksessa olemme keskittynyt vain suomisurffiin ja siihen sopiviin lainelautoihin ja tiettyihin tarvikkeisiin kuten leasheihin ja surffivahoihin. 25v suomisurf kokemuksen perusteella osaamme sanoa minkälainen lauta toimii suomisurffissa ja minkälainen lauta on sinulle paras.

Offshore kuuluu espanjalaiseen Pukas familyyn. Pukaksen lautatehtaalla valmistettaan lisäksi Indio ja Al Merrick, Channel Island sekä Lost lautoja. Näiden lisäksi Offshore edustaa Torq, Venon ja Go sekä Surftech, Softdog ja Oneill lautamerkkejä.

2022 trendinä tulee olemaan lyhyet (6´2-6´4) performance grovelerit joissa on performacelaudan sheippi lisätyllä volyymilla (40ltr+) sekä pidemmät kovat laudat joissa loiva entryrocker. Softboardien suosio on laskussa jyrkästi sillä vastaavalla kovalla laudalla saa aallon helpommin ja kevyemmin. 2022 Grovelereita ja pitkiä kovia lautoja 7´-9´ on jo nyt hyllyssä 10/21 heti toimitukseen.

Leasheja löytyy Channel Islands, FCS sekä ROAM ja Koalition merkeiltä. Surffivahoissa olemme siirtyneet täysin ekologisiin ja parhaaksi kokemiimme tuotteisiin kuten BubbleGum ja Greenfix sekä Rob Machado surfwaxiin. Kaikki edellämainitut paakkuuntuu eikä suttaa ja ovat erittäin pitävää. Vahoja on cold ja cool/warm vedenlämmöille.

Olemme myös suomen Futures evämerkin edustaja, ajoittain valikoimassamme on myös Koalition ja FCS sekä Captain Fin merkkien eviä. Valikoima vaihtelee kokoajan joten kannattaa soittaa mikäli kaipaat tiettyä evää.

2022 valikoimiimme tulee Manera märkäpuvut.

Pori Surf Garage

Offshore surf garage, vuokraa lainelautoja Porissa ja sieltä saat esim coldwater vahaa akuuttiin tarpeeseen. Varaa lautasi ajoissa sillä kelin ollessa päällä  olemme todennäköisesti vedessä 040 587 2958

Advertisement