The Surf mallin dekin mitat on 30,875″ x 9″ sekä säädettävä wheelbase 16.5-17.5″. The Surf mallissa on Hydroponic 2 Surfskate 160mm trukit, jotka ovat nopeasti kääntyvät ja erittäin tarkat ajaa. Trukeista saa muokkamalla erilaisia ominaisuuksia irti mm palautunopeutta voidaan säätää. 

Hydroponic Surfskate the surf

Surfskatet kannattaakin aina customoida käyttötarkoituksen ja esimerkiksi käyttäjän painon mukaan. Käyttäjän jalan koolla on hieman merkitystä lautatyypin valintaan ja tämä lauta ei sovellu isojalkaisille yli 45 numeroisille. Laudan taililta löytyy takajalle kruisailu-, pumppaus ja jyrkkiin käännöksiin omat paikat, sillä tailialue ei ole ahdas. Jalkaa pidettäessä ulommalla taililla voi sillä snäppäillä kuten videossa eka käännös 4s kohdalla. Dekistä ainakin itse löydän luonnollisen surffistanssin ja asennon. Dekissä on koko laudan kattava läpinäkyvä krippi. Tämä lauta sopii sidewalk surfferiksi kaiken tasoisille surffiskeittaajalle. Lauta on myös mukava kaupunkikruiseri, koska sillä on helppo sukkuloida ihmisvilinässä ja erimuotoissa pinnanvaihteluissa mm. kaikki luiskat ja jalkakäytäväliittymät ovat parasta tällä laudalla. Laudan ominaisuuksien erikoispiirteenä on pumpattavuus ja flat land surffisimulointi. Flätillä eli tasaisella voi pumppailla ja harjoitella yläkropan ja käsien kääntämisteksniikkaa esimerkiksi cutback kääntymistä. Lauta on myös paras vaihtoehto city cruiseriksi sellaisellekin, joka ei surffaa.

Hydroponic Surfskate the Surf classic

Offshoren vakio complete maksaa koottuna vain 149e. Vakiorenkaan, Buddha Chacra tilalle saa 5e päivityksellä Tricky surfskate renkaat. Chacrat ovat hyvin rullaavat ulkoreunoiltaan pyöreät pääasiassaparkkikruisausrenkaat (anteeksiantavammat) 83A, mutta niistä löytyy tarpeeksi krippiä ja tarvittaessa perän saa irtoamaankin. Buddha Tricky 65mm 80a rengas on leveämpi semilipillä oleva tarkempi rengas, joka vakauttaa laudan käytöstä hieman ja sopii enemmän asfalttipinnalle. Renkaissa on mukava pito/rullaavuus suhde asfaltilla. Laudasta löytyy myös musta/puu hieman retrohenkinen väritys. 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s