Opetamme sinut surffaamaan Tampereella. Jo 10 minuutin surfskateilulla opit enemmän kuin olisit ollut vedessä useita päiviä, jopa viikkoja. Opit nopeammin ja tehokkaammin menetelmillämme kuin oppisit vedessä. Vedessä opetteleminen on hidasta mikäli et saa tarpeeksi kunnollisia aaltoja ja usein. Surfskatella toistojen määrä on aivan toista luokkaa. Vasta kun opit lautailun tasapainon, pääset vedessä kehityksessä eteenpäin.

 

Valikoiduilla surfskateilla laudan hallinta on samanlaista kuin lainelaudalla. Offshoressa on erilaisia välineitä nopean tasapainon ja oikean stanssin eli asennon oppimiseksi. Näiden opettelun lisäksi opit todella nopeasti käyttämään yläkroppaa hallitaksesi lautaa ja tekemään surffikäännöksiä mm. top- ja bottom turnejä sekä cutbackejä. Kääntymään oppii vain oikella surffiasennolla ja yläkropan sekä jalkojen tekniikalla. Samalla kroppasi vahvistuu ja tasapainolihakset aktivoituvat. Aivot saavat oikeat ärsykkeet ja impulssit lainelautailuun. Opitut tekniikat jäävät lihasmuistiin, josta ne on helppo siirtää vedessä toteutettavaksi. Halutessasi voimme mennä pumptrakille harjoittelemaan, se on parasta surffitreeniä surfskateilla.

Offshoressa on myös surf skate aalto, jossa voi harjoitella surffaamista surf skatella. Aalto tuntuu kuin Majakka surfspotilta. Aallossa on kaksi puolta; aallon face ja -bottom. Tässä Tyrsky Majakka mallissa on ajatuksena harjoitella vertikaalisurffausta kuten Majakka spotilla kuuluukin surffata. Aallon loivemmalla puolella pystyy harjoittelemaan käänteisesti eli rennommin käyttäen varsinaista aallon face puolta vain vauhdin ottamiseen. ja loivaa puolta käännöksien harjoittamiseen Molempia puolia pystyy ajamaan right- tai lefthanderinä. Myöhemmin on tulossa horisontaalisurffaukseen harjoiteramppi, joka on nimeltään Maininki Uparo ja se on huomattavasti loivempi.

Surffisimulaattorin avulla opit oikean surffiasennon eli stanssin ja surffitekniikat. Harjoittelussa opetetaan surffaustekniikat mm. ylös nouseminen eli take off, oikea surffausasento, sijainti laudalla, kropan liikkeet ja pädläystekniikka sekä duck dive. Saat haluttaessasi myös vinkkejä ”hiit” sali- tai sadepäivien skate workout treeneihin

 

 

Ota yhteyttä alla olevalla kaavakkeella tai soita 040 587 2958.

Vastaamme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Täytetty lomake ei jää näkyviin eikä yhteystietojasi tallenneta mihinkään.