Offshore on Suomen ensimmäinen lainelautakauppa eli surfshop vuodesta 1997

torq surffilaudat

Hinnasto Torq laudoista isompana tästä

Torq lainelaudat

Alempi kuva isompana tästä

lainelaudat suomisurffiin

Softech, Indio, GO ja Torq softboardit hyllyssä heti toimitukseen. Myös Channel Islands sekä Pukas lautaa. Ota yhteyttä sillä lautavalikoima vaihtuu kokoajan.

Soft tech softboards suomesta surffikauppa YOW Pukas

Pukas Offshore.png

Innegra carbon.JPG

Valikoimissamme on vain parasta Pukakselta eli carbon vahvistettu INNCA mallisto, ei PU malleja. INNEGRA materiaali on ekologisin vaihtoehto ja se on 100% kierrätettävä, flexi kuin PU ja kestävämpää kuin perusepoksi. Ei delaminoidu eikä ime kosteutta. INNCA laminointi lisää reilien kestävyyttä eikä INNCA vahvistetut laudat tarvitse ollenkaan puustringeriä vaan carbon vahvike korvaa puun. Inn-ca lautoja on ollut Pukaksella jo useampi vuosi, mutta vasta nyt niiden hinnat ovat tulleet kuluttajaystävällisemmiksi. Inn-ca on Pukaksen tavaramerkki. Eri rakenteista linkki tästä.

Pukas Inio Magnifigus.pngInio Minilong softboard.png

Lauta- ja tarvikevalikoima myös Tampereella showroomissamme Teerivuorenkatu 10, 2 krs, 33300 TAMPERE, Raholan liikuntakeskukselta 200m eteenpäin.

Offshore the shop Offshore INN surf simulation tampere

Alla olevalla yhteydenottolomakkeella voit ottaa yhteyttä Offshoreen. Vastaamme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Täytetty lomake ei jää blogiin näkyviin eikä yhteydenottotietojasi tule mihinkään näkyviin.